Klik for at sende som e-mail til en venDel på FacebookKlik for at dele på LinkedInClick to share on Google+Klik for at dele på Twitter Wow det er da noget der batter noget, selv om der stadig forskes videre…
20-30 minutter. 1 håndfuld vannamei-rejer. Lad det hygge sig dér i 15-20 minutter – tag en smager undervejs, så du ved, hvornår tingene er klar. 1 håndfuld vannamei-rejer
Tror det var i 17-1800 tallet. Det en ret, der tager 2-2,5 time at lave, så husk lige det. 6 gulerødder5 kartoffler3-4 løg4 porreet halvt hvidkål. 3-4 løg
-. -. -. o. k. s. e. p. i. d. b. r. y. t. g. a. n. u. l. H. m. ø. å. æ. S. v. h. f. ,. J. D. j. V. (. ). c. O. N. C. 1. ½. 5. 0. 2. K. ¼. 3. M. E. G. A. a g
Prøv også Iben Katz’ vidunderlige broccoli-salat – eller find flere gode opskrifter på internettet. Jeg har fundet kuren mod forstoppelse – så nu burde jeg blive rig og berømt
Jeg kan nemt forfalde til at købe lidt for mange vintergrønsager. Men det er godt at have et lager at tage af, og de kan holde sig ganske længe hvis de opbevares rigtigt
Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Jeg har egentlig altid siden tænkt, at det godt nok var en spøjs mode med den krave- jojo, mange modeting er kommet og gået, hvor man har stået lidt uforstående og tænkt "hvad handler det der om
Andet har vist nok været ret umuligt, eftersom jeg har tilbragt mange timer i forskellige vegetar- og veganer sammenhænge og kredse de sidste 6 år. Så, hvad skal forhindre mig i at gøre 2014 til et super spændende år, fyldt med (mad)mod, selvkærlighed og nye indsigter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.