- hos 42° RAW. - hos 42° RAW. Jeg har besøgt 42° RAW i Pilestræde (København) et par gange efterhånden, og er hver gang blevet overrasket over hvor mæt jeg bliver af deres måltider, der jo primært består af grøntsager (og intet kød)
Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift. I denne weekend har vi fejret min svigermors 55 års fødselsdag
27. December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ved at være erstattet af lysten til noget helt andet
N. y. t. u. n. d. e. r. B. o. g. a. m. l. s. F. i. A. '. v. b. ". G. å. k. ø. h. D. p. f. R. j. S. ,. 1. 9. 8. 6. W. C. (. /. ). æ. J. T. H. -. 0. c. O. 4. 7. 5
Jeg taler om Tartine Bakery i San Francisco. Det gode brød - Opskrifter fra Tartine Bakery, som blev oversat og udgivet på Lindhardt & Ringhof sidste år
Så blev det Anders fødselsdag , vi fik brunch med bla. Hjemmelavet lun leverpostej med sprød bacon , amerikanske pandekager med blomsterhonning , græsk yougurt med ovnbagte bær og frugtspyd
Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
(Ja, jeg ved godt at jeg skylder London-indlæg, men vær nu lige lidt tålmodig. )Line og jeg havde i noget tid forsøgt at stable en aftale på benene, men den blev udskudt lidt, fordi vi pludselig begge lå syge
Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sous vide, flydende nitrogen og røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
Samtlige bloggere har vist efterhånden lavet denne kage fra The Hummingbird Bakery-bogen. Jeg lavede den til et studentergilde i juni og den var en kæmpe succes sammen med de to andre kager (nem cheesecake og mazarinkage med mascarponecreme)
Den er jo set før derude i kage-bloggernes univers, denne cheesecake-brownie kage med hindbær guf på toppen, som er tyv stålet fra The Hummingbird Bakery bog (som jeg i øvrigt fik i fødselsdags gave af Kim)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.