Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar og dermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur. Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Rabarberkagen smager ekstra lækkert, hvis du serverer den med skyr eller et andet surmælksprodukt. Det er sådan en kage, du sagtens kan gå i gang med et par timer, før gæsterne kommer – hvis du altså har rabarber, alle de andre ting er noget de fleste har i huset
græsk yoghurt eller andet surmælksprodukt. Nem opskrift på blomkålssalat med bacon. Skulle du have lyst til en broccolisalat i stedet, så kan du sagtens udskifte blomkålen med broccoli og ellers bruge samme fremgangsmåde
Nu er det ikke fordi der er noget som helst galt med en helt almindelig og dejligt svampet banankage – jeg kunne var ikke lade være med at drysse lidt sukkerhjerter ud på glasuren – og så udstikke lidt hjertekager
Gulerodssuppe med appelsin, chili og kanel. skyr eller andet tyktflydende surmælksprodukt. Gulerodssuppen her er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjet med sin smukke solgule farve som helt og holdent skyldes gulerødder og appelsin
Broccolisalat med bacon. Det er godt, at broccolien er så sund, for så kan jeg bedre tillade mig at fylde denne broccolisalat med den knap så sunde mandegrøntsag – bacon
Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time. Når hornene er hævet kan du vælge at pensle dem med vand, mælk eller æg, eller du kan lade dem være som de er uden pensling
Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også. 4 spsk surmælksprodukt fx skyr. Pens med æg og bag bollerne på 200 grader, varmluft i ca 10-12 min (de skal blive godt brune i overfladen). 4 spsk surmælksprodukt fx skyr
Den giver et stort og luftigt franskbrød med knasende sprød skorpe og luftigt krumme. 2 dl A38 /yoghurt naturel eller andet surmælksprodukt. Giv brødet et par rids og pensel dejen med A38 og drys med mel. 2 dl A38 /yoghurt naturel eller andet surmælksprodukt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.