Poussiner med varm frugtsalat
Hotstat
Hotstat
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 25 gram smør
  • 1/2 tsk. groft salt
  • 1/2 tsk. herbes de provence
  • 2 1/2 dl hønsebouillon
  • 1 dl rødvin
  •  
  • Sauce af
  • Stegesky fra poussinerne, 3 1/2 dl
  • 150 gram cream cheese
  • Evt. kulør
  •  
  • Tilbehør
  • Aspargeskartofler
  •  
  • Varm frugtsalat af
  • 200 gram champignoner i kvarte
  • 1 1/2 spsk. honning
  • 1 pillet appelsin i små stykker (200 gram)
  • 400 gram halve blå og grønne druer uden sten
  • 1/2 tsk. groft salt
  • Friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.