Det er jo, hvad der sker med nye kartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
Tilbehøret var grov kartoffelmos med friterede salvieblade. Til mosen skal man koge kartoflerne godt møre – uden salt, mose dem groft med et piskeris, røre mosen fast med lidt salt og tilsætte en håndfuld groftrevet parmesan og to-tre spiseskefulde af den olie, man har frittet salviebladene i
Svigerinden er tosset med bernaisesauce tilsyneladende, så da hun fik valget mellem thai-mad og estragon-kylling, var hun ikke længe om at vælge … 4 kyllingebryster 2 1/2 dl madlavningsfløde 1 hønsebouillonterning 1 lille løg 1 dl Noilly Prat 1 god klat [
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Så frem med kniven og strygestålet, og skær dine egne pommes frites – eller på godt dansk. Skræl kartoflerne – du kan også lave den grovere version, hvor du vasker dem grundigt, men beholder skrællen på
Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Og heldigvis har vi altid mandler og bacon på lager, og da jeg var til Femina kvindeløb i Aalborg, fik jeg et ordentligt læs parmesanost med hjem
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.