Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineretkartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer. Gratiner 20 min ved 225 grader og server. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Kartofler og porre skæres i lige store stykker og koges møre i fond med krydderurterne. 4 porre4 kartofler1 liter kyllingefond4 laurbærblade10 sorte peberkorn1 kvist frisk rosenmarinEvt. 4 porre
Porre1 Liter vand1 HønsebouillonSalt og peberVask grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. ADVARSEL. ) Suppen ser ikke spor lækker ud, men stol på mig
-) Dej. Suppen har jeg lavet som denne, jeg har bare tilføjet 2 porrer. Efter suppen blev blendet, har jeg også tilføjet 1 bæger hvidløgs smøreost - mums, det kan anbefales. Dejen æltes sammen - derefter hæve 25 min. Bages ved 200 grader i 12-15 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.