Den helt igennem fantastiske italienske fortolkning af en flæskesteg. Smør blandingen ud på bagsiden af svineslaget og bind denne stramt sammen med stege-garn
Derefter drysses finthakkede urter, løg, hvidløg, citronskal og til slut brødkrumme ud over slaget (som laves ved at blende friske, hvide brødskiver – evt
Jeg har nemlig også en opskrift på flæskesteg lavet på den sædvanlige måde, dvs. I dag får I det sidste indlæg med mine allerbedste opskrifter på den gode julemad
Når livet af og til skal sødes lidt op, så har jeg en tendens til at finde en kage frem. Cantuccini, den dobbeltbagte småkage, er jeg aldeles glad for, især når den kombineres med kaffe
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
Italienske Kyllingepirogger til 4 personer. Super nemme og virkeligt lækre pirogger, der er lige til at tage med i madpakken i stedet for de kedelige rugbrødsmadder
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Nu elsker jeg at lave suppe og prøve mig frem for at finde den rigtige opskrift. Derfor kan denne her godt virke bekendt for nogle da jeg surfede lidt rundt på nettet for at få ideer
Det hele røres godt sammen, gerne på røremaskine i en 8-10 minutter. Hæver en times tid et lunt sted. Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.