Selv om denne kurv stilles frem alleredeinden dine retter serveres, så er det ikke meningen, at du skal spise dig mæt i dette brød – det skal bruges til at få den sidste sauce op fra tallerkenen, hvis der da findes noget tilbage, efter at du har afsluttet dit måltid
Tages fra varmen, og afkøles lidt. I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
En flûte så lækker og sprød, et knagende godt brød. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Serveres også med flute fra ovnen. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
Dejenhældesderefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker. Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Madopskrifter › Mad fra hele verden › Europæisk › Italiensk mad. lidt olie til at smøre fadet. Smør et ildfast fad med olie, og læg kyllingebrysterne deri
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.