S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Rens og skyl fileterne og krydr dem med salt, peber og citron. Serveres med groft brød. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes ægget i det kogende vand et af gangen
Derfor blev det altså tid til en gang hvide asparges medpocheretægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det pocherede æg laves ved at varme en gryde op med vand til den koger. Skrue ned for varmen og lav en lille hvirvelstrøm i gryden (nogen siger, det ikke er nødvendigt, men jeg gør det nu alligevel, fordi det er det sjove ved at pochere et æg)
Varm suppen igennem, og servér medæg, citronmelisse og naanbrød. Kom jordskokkerne i gryden sammen med karrypasta og bouillon, og lad det simre under låg, til jordskokkerne er møre – ca
Slå et æg ud i kop og kom ægget i det "hvirvlende" vand og saml ægget lige så stille med skeen. Et godt udgangspunkt er at starte med at pochere sine æg
Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber. Servér dine brunch ægmed ristet rugbrød. 12 æg. 1Til 2 stk 2 skiver tomater 3 skiver bacon 2 æg salt peber rugbrødLæg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen. Bag dine brunch-æg i ovnen ved 200 grader i ca. 13-15 minutter, til æggene ikke er flydende mere
D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. -. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.