E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Der er mange forskellige opskrifter på tarte tatin på nettet - denne er inspireret af @arstiderne, men deres opskrift er noget rodet, så her kommer min version
INGREDIENSER. FREMGANGSMÅDE. Dæk massen med et låg af butterdej - det kan godt betale sig at skære låget til formen, inden du hælder massen over i formen
Tag panden ud, læg en tallerken eller et fad over panden og vend den rundt, så panden ender øverst og din Tarte Tatin står med dejen nederst på tallerkenen
Opskriften svarer til 1 alm tærteform bund og låg. 150 g blødt smør 300 g mel 1 æg 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker En lille knold reven ingefær Jeg syntes det er lettest at røre denne dej på en maskine , eller foodprocesser , den skal ikke røre for længe , stop ligeså snart den hænger sammen
Efter at jeg i sommers besøgte jeg Camilla Plum og hendes paradisplet på jord, og fik købt en kombucha scoby hos hende, er der heldigvis rigtigt kommet gang i brygningen her hjemme i mit lillebitte køkken, og nu er jeg mor til op til flere scoby babyer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.