Fredag aften blev der lavet disse lækre og sprøde calzone pizzaer med spaghettibolognese. Pizzaerne blev et hit og de skal helt sikkert ogsåafprøves med andre former for fyld
-. -. E. g. e. n. t. l. i. s. k. u. d. h. a. v. å. p. f. o. r. ,. m. æ. O. b. ø. c. y. T. I. P. S. z. D. (. 4. ). 1. 2. 6. 0. 3. è. F. B. H. L. 5. K. 7. 8. m g
-. -. E. n. g. r. u. d. k. ø. s. a. c. e. ,. m. l. i. t. b. v. o. f. h. y. p. G. 6. 0. (. æ. å. ). 2. 1. /. 3. 8. +. H. V. S. N. 5. T. B. j. D. F. K. R. C
Fredag aften blev der lavet disse lækre og sprøde calzone pizzaer med spaghettibolognese. Pizzaerne blev et hit og de skal helt sikkert ogsåafprøves med andre former for fyld
Der findes mange udgaver afden dansk’ificerede “Spaghetti med kødsauce”. Det er ikke så afgørende. Under sydligere himmelstrøg går retten som regel under navnet “Spaghetti al ragù” – evt
Jeg fik det krydret for lidt denne gang, det smagte ikke af så meget, menkontrasten med det sprøde dejlåg ogkødsovsen med champignon smager rigtig godt i sig selv
Baconen blev stegt på panden, ogafdryppetogafkølet på et stykke bagepapir. Øvrigt fyld bestod af salat, tomat, agurk, rødløg, rød peber, melon, rosiner +Dressing
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.