Smelt smør sammen med olien på en pande (hvortil du har et passende låg). Læg buketterne på panden, når den er godt varm, og brun blomkålene godt af på den ene side - det er vigtigt, at de virkelig får noget farve, da det er med til at give dem masser af smag
Som jeg skrev på min facebook side i går, var jeg i gang med at kokkererer. Grunden til det var først og fremmest at jeg var ved at skrive en artikel til Dansk Vegetarforenings næste medlemsblad, hvor jeg har siderne “Mias Veganersider”
Jeg kan kun sige, at de er rigtig lækre, knasende sprøde med en lækker nøddeagtig smag, og de kan krydres med lige netop den smag du kan lide – jeg brugte hvidløg, salt og peber og et strejf af chili
med brød til eller server den som tilbehør til kød. Rør harissa i sammen med ½ spsk vand. blomkål og kikærtermed løgblandingen samt tomater skåret i både
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Rør olie og hvidløg sammen og krydr med salt og peber. Steg dem i olie med mandelflager og krydderi. Anret to af de halve græskar på to tallerkener og fyld medkikærter, smuldret feta og hakket persille
Server med en klat havrefraiche og ristedekikærterRistedekikærter. Spice din rødbedesuppe op med lidt chili, for at give suppen en god balance mellem det søde og det stærke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.