Jeg har dog ændret lidt på måden den laves i forhold til hvad min mor gjorde. De svitses kort på panden i noget smagsneutral olie (Det forkorter tiden i ovnen en del)
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Dejen kan dog godt være ret klistret, så man skal have godt med mel på bordet. Opskrift på ca. Kom dejen ud på bordet, og ælt den forsigtigt med det resterende mel
Appelgebak met slagroom eller æbletærte med flødeskum er bestemt anbefalesværdigt, hvis du er på ferie i Amsterdam, og det fås på stort set alle caféer
Jeg synes det var på tide, at mine forældre blev forkælet lidt ekstra, og derfor gik jeg i skuffen, for at finde en ret, som jeg vidste ville give dem gode minder
Denne opskrift har jeg opfundet under et stess indkøb i Føtex, hvor mit budget var lidt stramt, og trætheden begyndte at melde sig efter en lang dag på universitetet
Valget faldt på "Sokker ala Gerd", som er en opskrift, som min søde veninde, Cita, har designet. Jeg gik derfor i gang med at lede efter en opskrift på herresokker, for jeg ønskede også at udfordre mig selv og ikke kun lave noget i glatstrik
Tomaterne skæres i mindre stykker og ligges ovenpå (kan undlades). Oksekød- En mornaysovs- En dåse salsa- En dåse hakkede tomater- En dåse majs- En stor dåse tomatpure- 2-3 fed hvidløg- 2 løg- 300 gr
pinjekerner, ristet på panden. Kom grønsager og kød ovenpå tærtedejn, sammen med osten. Køb nogle ruller med tærtedej og kom dem i fryseren, så er de lige til at tø op på køkkenbordet over en time, til de dage hvor køleskabet skal tømmes
Ælt dejen op til en stor kugle, der lægges i mel på bordet. Stryg remoncen ud over hele dejen med en palet og rul dejen sammen som en roulade på den smalle led
Appelgebak met slagroom eller æbletærte med flødeskum er bestemt anbefalesværdigt, hvis du er på ferie i Amsterdam, - og det fås på stort set alle caféer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.