I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Drys med krydderier efter eget valg. Skær trekanterne ud i halve og læg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter. Til 12 små pølsehorn. 1 pk pølsehornsdej fra Netto
Læg pølsehornene på bradepande beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve ca. Jeg har her lavet dem i en grov udgave med en masse fuldkorn, så de mætter dejligt og bidrager med kostfibre
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødder og solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidt gulerodsbrud-agtig fornemmelse
Og nej, pølsehornene er ikke på nogle måder sunde, men for pokker hvor smager de bare godt, ogmed disse lidt alternative farver, vil alle børn (og voksne) da elske pølsehorn mere end i forvejen
Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter eller bare spis det som det er, er også lækkert
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Pensl dem med æg, vand eller mælk, og drys eventuelt med sesamfrø eller andet pynt. Det er min favoritopskrift på pølsehorn på grund af grovheden og de uendelige variationsmuligheder, så den kan kun anbefales
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.