Man skulle ikke tro det, men dåsetun kan pimpes så markant, at du ikke vil tro dine egne smagsløg. Ingredienser1 dåse tunHytteost (2%)2 forårsløg1 fed hvidløg1 spsk olivenolieFinthakket persilleSaft fra 1/2 citronSaltPeberChiliBland tunen med hytteost (mængden afgøres individuelt, men ca 100-150g
0,5 tsk karry 0,5 tsk gurkemejaChili efter smagOg safran. Ja. Jeg har nok begået helligbrøde og kaldt det her boller i karry, for det er ikke traditionelt
Quinoa er ligefrem en superfood og adskiller sig fra de traditionelle kornsorter ved at have et meget højt proteinindhold og en helt unik aminosyrebalance
februar, 2014Tilbage fra langvarig pause29. Her er en nem lille metode til, at lave sine egne sukkerknalder, der kan formes og farves som ønsket og bruges til pynt af kager, cupcakes og andet bagværk, eller som bordpynt, gaver, eller lignende
Det er nu ikke fordi jeg ligger skjul på det, men jeg bliver ret hurtig 'træt' af det samme mad igen og igen, så derfor laver jeg altid små variationer af det gode gamle, når jeg "har fået nok"
Kend dine nødder. Hvis du er en af dem, der føler dig lidt tyk efter aftenslikket eller måske har lidt dårlig samvittighed over lige at nappe 3-4 kiks, så er der måske noget om det
Ved indtagelse af blade, blomster eller bær fra Liljekonval opstår kvalme, diarré, svimmelhed efterfulgt af forhøjet blodtryk, hurtig puls, hjerterytmeforstyrrelser
Nyd duften når pakkerne åbnes ved på bordet. Læg fiskepakkerne i et ildfast fad. Fisk i pakker 600 gr blandet torsk og laks2 tomater2-3 porrer100 gr grønne bønner4 kviste oregano1 citronOlivenolieSalt og peberOlivenoliePergamentpapirSkær fisken i lige store stykker
1 kyllingebryst (fra i går). 1 kyllingebryst (fra i går). (( FORTSÆTTELSE TIL FORRIGE OPSKRIFT )). Har du lavet forrige opskrift, og har ét kyllingebryst til overs, kan du nu lave denne lækre sag til morgenmad/ madpakke / aftensmad
Skær kødet fra benet og skær det i tynde skiver. Server pakkerne med et revet hul i midten. 1 kg oksekotelet (skåret af højrebet)OlivenoliePeberGrøntsagspakker4 stykker bagepapir 30x40 cm4 stykker alufolie 60x80 cm1 bundt spæde vaskede gulerødder1 bundt ordnede sommerløg1 bundt ordnede asparges100 gr smør8 spsk hvid balsamico1 bundt skyllet groft hakket estragonKrydr okse-koteletten med peber og pensl med olivenolie. Bag pakkerne i ovnen eller på grillen i 10 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.