I sidste weekend var jeg en tur i sommerhus sammen med gode venner. Vi tager gerne af sted et par gange eller tre om året og så får madlavningen fuld gas
Du kan få alt fra frisk pighvar, lækre typer af mel fra Skærtoft Mølle, hel dansk øko kylling, forskellige mayo’er med fx løvstikke eller jordskokker fra Mayoriet på Samsø til økologisk marcipan eller småkager fra Mols Organic
hornfisk, pighvar og fjordrejer. Så blev det endelig maj måned, solen skinner fra en skyfri himmel og sidste uges slud-, regn og snebyger har endelig sluppet sit tag
havkat, helleflynder, hornfisk, pighvar. FISK PÅ BORDET. Hvorfor. I de 8 kostråd står følgende. "Fødevarestyrelsen anbefaler, at voksne og store børn spiser 200-300 gram fisk om ugen
lørdag 30/1Frikadeller med coleslaw og nybagt brødDomaine Lafond ROC epine Lirac 2007søndag 31/1Lasagne al forno med oksekød, kylllingelever, svampe og urterBurgo Viejo Rioja 2005mandag 1/2Penne a'la creme med blåmuslinger og havtaskeChablis 2007 - (husker ikke domainet)tirsdag 2/2Kogt torsk med sennepssauce, æg, rødbeder og kartoflerJacobs Creek Chardonney vintage 2008 & Domaine de Pressier Fleuri Morgon 2005onsdag 3/2Pastasalat med ananas, rucola og hvidløgskyllingChristian Bernard Reserve des grands fers Fleuri 2005torsdag 4/2Oxebeauf med bearnaise, grønne bønner og kartoflerDomaine de la garenne comte jean de belinecourt, Bandol 2005 &Domaine Pierre Labet Bourgogne Vieilles Vignes Pinot Noir 2005fredag 5/2Thaisuppe med havtaske og blåmuslingerJacobs Creek Chardonney vintage 2008lørdag 6/2Fois gras terrine med gewürtzsraminerVin D'Alcase André Scherer vendanges de la saint martin Pinot Gris 2007Wienerschnitzel med ærter, citron, peberrod, kapers, ansjoser og brasede kartoflerChateaux Segur Bordeaux Haut Medoc 2005Søndag 7/2 Dampet pighvar med kartofler, grønt og beurre blancAlsace grand cru André Scherer Gewürtztraminer Eichberg 2006
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.