Dagen før klargør pica degallo, så det kan stå og trække natten over. Tuntatar er en super nem forret til specielle lejligheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af maden
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Der er da ikke noget mere lækkert end lidt lækkert tilbehør til maden. Har du en stavblender, foodprocesser, blender eller et eller andet som kan hakke eller blende, så kan du lyn hurtigt bikse desundeste dip sammen
Den her dip er simpelthen fantastisk. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt… Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den selv, men derfor fortjener den bestemt at blive delt alligevel
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.