Denne suppe er et twist på den klassiske hønsekødssuppe, vi alle kender. Selve hønsefonden er lavet helt klassisk, men senere tilføjes asiatiske ingredienser som chilli, ingefær, soya og fish sauce, der virkelig giver suppen en ny dimension
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
"En gang imellem må man gerne gøre det lidt nemt for sig selv. ". Jeg satser på, at den her opskrift bliver god, for det er simpelthen bare en idé, jeg har skabt i mit hoved uden nærmere eftertanke
Bun tom nuong betyder eksempelvis "(vietnamesiske) vermicellinudler med grillede rejer". Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne
Som tidligere nævnt, har jeg en (kæmpemæssig) svaghed for vietnamesisk mad. Jeg har været så heldig at vokse op sammen med mange børn af vietnamesisk afstamning, og det har udvidet min "madhorisont" i en ret tidlig alder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.