Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Tilsæt philidelphia flødeost hvidløg, chili, citronsaft og cashewnødder
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Og nu vil jeg aldrig købe et færdig glas pesto mere, men lave selv. salt og peber. -) kan slet ikke forstå hvorfor jeg ikke har lavet det meget før, vi er blevet helt afhængige af pesto
Grøn Pesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler. Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.