Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Tomatpesto lavet på soltørret tomaterog solsikkekerner. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Du skal starte med at lave pestoen. Vi har ventet et par måneder på at blive sat sammen med andre, og idag blev så dagen hvor vi for første gang skulle mødes
Bland æg og hytteost og smag til med salt, peber og chili (frisk eller pulver er lige godt) Kom en sjat mælk i, hvis du synes konsistensen er lidt for tyk
Aftensmaden i aften blev pizza, har haft den vildeste craving efter gedeost. Pesto. Hak løg og hvidløg, svits det i en gryde, tilsæt lidt hvidvins eddike, lad det fordampe, tilføj de hakkede tomater, smag det til med salt,peber, sukker og oregano, lad saucen reducere lidt
Kødet smager rigtigt lækkert og bliver super saftigt. Skær en lomme på siden af kylling brysterne. At fylde et stykke kyllingebryst medpesto er en god og nem måde, at gør et stykke kylling lidt mere interessant at spise
tykke skiver. I en anden skål vejes mel og bagepulver afog dette røres sammen. Jeg kunne ikke nære mig, så jeg måtte prøve en af opskrifterne, da jeg kom hjem
½ frisk mozzarella, skåret i skiverCa. Der er jo ikke så meget tvivl om, at kombinationen aftomat, mozzarella ogpesto altid holder - og så tilfører en god salami lige det sidste (men kan sagtens udelades)
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Skyl saltet afsquashskiverne, lad dem dryppe afog læg dem i bunden af fadet
J. o. r. d. s. k. e. g. n. t. l. i. m. æ. ø. E. ,. a. f. v. b. O. h. p. c. x. -. '. 4. 7. 5. 0. j. (. ). 3. S. 2. 1. /. V. y. 9. u. T. N. å. L. H. W. w. B. I. "
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.