Pesto kan spises på tynde skiver af ristet rugbrød, eller som dip til gulerodsstave, på sprøde hjemmelavede kiks – se andre steder på bloggen – eller brug det som dressing på kartofler
Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig. Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas
Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Persille er også rigtig dejlig i pesto. Kom pestoen i små syltetøjsglas og sæt dem på køl – pestoen smager godt med det samme men bliver endnu bedre af at hvile et par timer
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Resten afpestoen kan bruges til spaghetti eller til at smøre på en sandwich i stedet for smør. Blend persille, pinjekerner, parmesan og olivenolie til en pesto
en stout eller ale) et par kviste frisk rosmarin 2 spsk salt 1-2 dl ramsløg-pesto salt og peber. en stout eller ale) et par kviste frisk rosmarin 2 spsk salt 1-2 dl ramsløg-pesto salt og peber
Kog pastaen som anvist på pakken, når du har kogt pastaen kommer du dem i et dørslag og skyller dem i koldt vand så de bliver kølet ned og lad dem dryppe af
Kartoffelsalat med persillepesto. Kartoffelsalat med ramsløgspesto. Men ramsløgene er altså lige kommet i butikkerne og det er så kort tid de er her, så nu får den fuld skrue
Plumpen som sies fra skal selvfølgelig ikke smides ud, så den kan enten fryses ned og gemmes, hvorefter den kan anvendes som man fx vil anvende frossen spinat, eller det kan laves til ramsløgpesto
Denne traditionelle opskrift på pesto alle genovese er vedtaget i consorzio del pesto genovese, en forening af lokale pestoproducenterog restauratører i Ligurien
Om aftenen lavede vi mere ramsløgsmad – med de friske lækre blade – mere om det i morgen, for nu er det tid til at komme i haven og arbejde lidt på den der obligatoriske forårs-rygskade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.