Pecan pie med et twist
Min mad!
Min mad!
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Dejen
  • Laver 2 tærte bunde, en til fryseren og en til at bruge nu
  • 240 g smør, blødt
  • 160 g flormelis
  • 60 g mandelmel eller fintblendede mandler
  • 2 æg
  • Kornene af 1 vaniljestang
  • 470 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  •  
  • Fyldet
  • 50 g usaltet pistacie
  • 50 g macadamia nødder
  • 70 g pecannødder
  • Frysetørret hindbær (De kan findes i Bazaren ved dem der sælger nødder)
  • 3 dl piskefløde
  • 2 dl sukker
  • 1,5 dl lys sirup
  • 0,5 dl mørk sirup
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 knsp salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.