Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
J. e. g. p. l. j. r. s. o. m. a. t. u. n. d. å. b. ø. ,. y. i. k. f. v. h. M. A. (. H. æ. N. w. B. D. ). P. L. 2. 5. 0. 1. S. -. Æ. T. c. –. 7. 8. G. K. t g
Disse pebernødder har jeg bagt de sidste mange år. Resten af dejen kan pakkes i husholdningsfilm og opbevares i køleskabet eller i fryseren, så det er nemt til næste gang du får lyst til at bage pebernødder
Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fraLagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød
Manfred trives ikke med snestorm – i den højde må det også være træls – men han er glad for at det bløde sne har afløst isen der kan skære lidt i poterne – I skal lige se et af mine favoritbilleder fra forrige vinter
Tag en del af dejen fra og sæt resten tilbage i køleskabet. Siden er opskriften blevet overtaget af Lagkagehuset, som nu markedsfører dem som deres egne
Han eeeelsker pebernødder og hvis jeg skal være ærlig, så forstår jeg godt hvorfor. De har har intet at gøre med de kedelige, tørre pebernødder du kan købe i Føtex, i november-december - de er i en helt, HELT anden liga
Jeg har tyvstartet lidt med julebagningen i år og har netop bagt pebernødder med smag af citron og. Pebernødderne er blevet en fast tradition her i huset og opskriften har jeg fundet hos Anne på bloggen Hverken fugl eller fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.