Romtopf 12. juli 2009 kl. 20. 00 på DR2 Ingredienser 5 kg Bær og frugt, jordbær, hindbær, solbær, taybær, ribs, søde og sure kirsebær, modne stikkelsbær, abrikoser, ferskner, blommer, mirabeller 3,5 kg Sukker 2 flasker Rom – jo bedre kvalitet jo bedre Romtopf
Mad der holder (1. 8) 12. juli 2009 kl. 20. 00 på DR2 Syltetøj og chutney “Det er synd og skam at putte mad i fryseren, men vi har glemt, hvordan vi raffinerer vores gode råvarer, så de bliver både mere delikate, bevarer smag og kraft og samtidig kan holde sig hele vinteren
Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Og den vil jeg da meget gerne dele, for har lavet kagen et par gange efterhånden og synes den er rigtig lækker
I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Det skyldes til dels det hyggelige selskab, men bonussen oveni hatten er, at ham Oskar sover som en drøm derude i forstaden
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Det hele røres godt sammen, gerne på røremaskine i en 8-10 minutter. Hæver en times tid et lunt sted. Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker
Senest opdateret 16/03/16. Jeg forkælede familien med dessert i søndag. De fik frugter med råcreme. Så jeg havde pludselig 3 æggehvider stående i køleskabet – og i “Stop madspildets” navn, måtte jeg finde på noget, at bruge dem til
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år. -). Så er der fredagskage. Selv om jeg faktisk har snydt lidt og servede den i går til dessert efter en hyggelig grillaften
Tilberedning. 1. Tænd ovnen på 180˚ C traditionel varme. 2. Mandelbund. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker én spiseskefuld ad gangen og pisk massen til en marengs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.