En nem lille ret medkødaf resterne fra julebordet. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. Varm en pande med en smule olie og svits grøntsagerne, tilsæt også de frosne edamame bønner
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. i. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
Tag kålbladene op, afkøl dem i iskoldt vand og lad dem. Skær det tykkeste af stokken væk. resultat får du nemlig nogle rigtig lækre kåldolmere med dejligt tilbehør
Så hvis man fylder ungernes madkasser med leverpostejs- og spegepølsemadder, så er det måske et meget godt tidspunkt at rysten posen og tænke lidt nyt og grønt
Hæld det i en skål, og vend farsen grundigt sammen med soja, mirin, chili, og sesamolie. Lad farsen hvile en ½ time, og den er herefter klar til at blive fyldt i fx wontondej til dumplings
Du kan lege lidt med forskellige former for grøntsager, og jeg er sikker på, at både squash og blegselleri ville smage godt med en frakke af butterdej rundt om sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.