Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ostog krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs ogostog bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, ogosten smelter på toppen
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Fyld godt medost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Kyllinge frikadeller med røg paprika , stegte grønsager og reven ost. Steg dine kyllinge frikadeller på svag varme , i siden af din pande når dine frikadeller er vendt , kan du stege det grønt du godt kan lide , tilsæt ost lige til sidst inden servering
Mos avocadoerne og rør dem sammen med hvidløget. Hvis du ikke skal bruge din guacamole lige med det samme, så læg stenen i – derved forhindrer du, at skidtet bliver brunt
Og jeg synes jo ikke at det er at lege med maden, bare fordi man skærer figurer i en peberfrugt…. Jeg ved godt, at man ikke må lege med maden … Det har min mor nemlig lært mig
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Trøffelost (Gouda med trøffel f. Revet ost. Pisk mornay sauce sammen med krydderierne, salt og peber. Smør et ildfastfad og bland pasta, broccoli, kylling, bacon og saucen sammen i det
Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry med ris. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.