Bland marinaden sammen og pensl mørbraden med det. Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej medmørk chokolade i, på toppen
Rocky road stammer formentligt oprindeligt fra USA og består oftest af smeltet chokolade, der røres sammen med fyld og sættes på køl for at stivne, og så har du din egen fyldte chokolade
Blend med stavblender og kom karamelliseret eddikesirup, salt og peber i. andre typer af eddike eks. Suppen kan med fordel også nydes kold dagen efter, det er bestemt heller ikke dårligt
Så du kan med fordel tjekke etiketten, når du handler balsamicoeddike. De traditionelle eddiker er beskyttet af deres titel, Traditionale, ligesom man kender det med champagne
Så går bloggen i luften og jeg starter ud med en opskrift, som en veninde efterspørger. Blend forsigtigt suppen med en stavblender, varm op igen og krydr med salt og evt
Vidste du, at mørk chokolade indeholder flavonoider, som er antioxidanter, der gavner den kognitive funktion, indlæring og hukommelse og modvirker blodpropper, kræft og demens
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
Jeg synes, at det fungerer godt med lidt mørk chokolade, der smelter fint på toppen af remoncen. For det meste er der kagecreme i fastelavnsboller, men den her version er med (masser af) marcipanremonce i stedet
J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.