Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Det kan man faktisk godt. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Sikke en lang overskrift – og så skulle der faktisk have stået. Forret med rådyrmørbrad, sukker- og chiliglaserede valnødder, portvinssyltede tranebær på blandet salatbund med krydderurter fra haven
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Overnight chiagrød m. crunchy peanutbutter. By Madfidusen. February 15, 2016. No Comments. #backontrack. Det sidste (lange) stykke tid har jeg vitterligt været en skovl, hvad morgenmad angår… Jeg er faldet pladask tilbage i en dårlig vane, hvor jeg først spiser ved frokost tid
Det her, dét er smart. En cheesecake bagt i en kop i mikrobølgeovnen, så man kan lave små portionsanrettede kager, der tilfredsstiller cheesecakesult hurtigt og nemt
For et godt stykke tid siden under specialeprocessen lavede jeg denne syndige snickerskage i en weekend, hvor jeg tog en velfortjent pause fra skriveprocessen
EN SVAMPEDE SQUASHKAGE MED EN LÆKKER TOPPING AF FLØDEOST, FLORMELES OG KANEL. Sidste weekend lavede jeg denne lækre squashkage som smagte noget så dejligt
Endnu en gang har jeg hæklet grydelapper. Jeps - jeg er stadig fuldstændig vild med mønsteret. Jeg synes det bliver så fint med blomsterne rundt i kanten
Nem og lækker hverdagsret med bagte blomkålsskiver, stegte tomater og rucola pesto. Jeg elsker simple retter som denne på de travle dage og jeg har en masse skønne hverdagsretter vej til bloggen i den kommende tid
Så er det tid til Madklub igen. Det er efterhånden et stykke tid siden vi sidst alle fire har haft fri på samme tid til at være sammen, derfor har Madklub haft en lille pause
Focaccia – også til sandwich. Udgivet den 17. marts 2015 by Karen Engell Dalsgaard. I dag er der pause i x-faktor – ligesom når landsholdet holder hviledag under VM og den slags
Det er længe siden, jeg har lagt noget på bloggen, og ja, jeg har haft brug for en pause fra bloggen - især fordi jeg havde fået den sat op, så jeg skulle bruge meget tid på den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.