“Åh, hvor har jeg lyst til chokoladekage. Hæld dejen direkte fra blenderkanden op i muffinforme (jeg putter papirforme ned i en stor muffinplade af metal, så holder de bedre faconen)
Det er kun nødvendigt at blande indtil alt melet er vådt. knoppen ud med en af metal. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Blend grøntsagerne med grøntsagsbouillon og smag til med peber og evt. Vend tomat, peberfrugt, squash, løg og hvidløg med olie og salt og fordel det på bagepapir i et ovnfast fad af metal
Pisk flormelis og æggehvider sammen i en skål af metal (det mindsker risikoen for, at hviderne ikke kan piskes stive, hvis du bruger en metalskål – årsagen til det aner jeg ikke, men sådan er det bare), til det er helt stift, og du kan vende skålen på hovedet uden at det ender i ansigtet på dig
Pisk til det hele har en glat konsistens. Pisk sukker, æggehvider og salt over et vandbad, indtil sukkeret er opløst og massen er fingervarm (omkring fem minutter)
Jeg er helt forfalden til blandigen mellem matcha og vanilje. Denne morgenmad (eller dessert, om du vil – den kan serveres som både sødt og sundt) er en af mine favoritter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
TILFØJ VARER TIL KURV. Fennikel indeholder i særlig grad A og C vitaminer samt folinsyre, jern og zink, og så er den rig på kostfibre, som er gode for vores fordøjelse
Kom resten af ingredienserne i, og bland dem hurtigt sammen indtil der ikke er noget tørt mel. en dejskraber til at folde med, så er der ingen snavsede fingre
Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har kastet den sammen på dage, hvor det kulinariske eventyr til min søn og jeg derudover har bestået af ovnkartofler, dampet broccoli, agurk- og gulerodsstave
-) Tapas er den bedste opfindelse, som er kommet til os fra Spanien, og det betyder egentlig små retter eller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkere eller kombineres med flere slags til et større måltid
Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 2 fed knust hvidløgTilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.