med lidt mere sennep/salt/peber. Bland dressingen og smag den til evt. Smag til med salt/hvidløgspeber. Snit rødløg, gulerødder og peberfrugter i tern vend dem i dressingen
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Grov pasta kogt med salt , nedkølet. Fransk dressing. 1 dl eddike. 3 dl olie. Pynt med ærtespirer og ristet pinjekerner ( rist på tør pande ) 1 dl eddike. 3 dl olie
Mandler hakkes fint og steges på en pande medolie til de er gyldenbrune. Det hele blandes sammen medavokadodressingen og mandlerne drysses over salaten til sidst
Jeg har fundet frem til en rigtig lækker olie/eddike marinade, som kan bruges til det meste. Husk at tage marinaden ud af køleskabet en halv times før du skal bruge den, idet olivenolien omdannes til fast form på køl og du har brug for en flydende marinade
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalatmed Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressingmed hvidløg, rød peber og estragon i
Start med at blande ingredienserne til dressingen i en stor skål. Selv hvis du kæmper med et lidt mere kræsent barn, plejer der altid at være et eller andet i pastasalaten de kan lide – og resten kan jo pilles fra efter behag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.