Du kan bruge den som hovedret med brød. Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Serveres som tilbehør til kød eller som en selvstændig ret med salat og brød
Steg laksen i margarine på panden - krydr med salt og peber - evt. Kom pastaen i et fad - hæld saucen over og riv laksen i mindre stykker med to gafler
Når jeg skal hygge lidt i weekenden med en god morgenmad, så elsker jeg at sætte bacon på menuen. Nam J Jeg foretrækker selv, at mit spejlæg har en flydende æggeblomme, så derfor ca
Server med en skål salat. Sweizisk Pastafad til 2 personerIngredienser. Tilsæt skinke og 2/3 af emmenthaleren og smag til med salt og peber. Drys med parmesan og resten af emmentaleren og gratiner 20 min ved 175 grader
Når man skal på ferie handler det om at få udnyttet de sidste rester i køleskabet - her er en ret, hvor man kan få brugt en masse forskellige grøntsager, og hvis man tilfældigvis har kødsauce liggende i fryseren kan det også med fordel bruges heri
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad medspejlæg og masser af rødbeder
Steg æggene til spejlæg i lidt olie og krydr med salt. Hurtig vegetarmad, med masser af efterårs-smag. Tilsæt pastaen og det meste af persillen til pastaretten og server medspejlæg på toppen og et drys persille
Oregano brødene her er dog absolut anbefalelseværdige, idet de er let krydret og dermed passer perfekt til den røgede laks og det neutrale spejlæg - en super god kombi
Server bøfferne med katofler, rodfrugter, et spejlæg og lidt syltede rødbeder. Kartofler og blandede rodfrugter skrælles og skæres i passende stykker, vend kartoflerne med olie, salt og peber og rodfrugterne med olie, salt, timian og rosmarin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.