Hak valnødder, hvidløg ogchiliog steg det i olie et par minutter. Hæld vandet fra pastaenog vend den med persille ogmed peberfrugt- nøddeblandingen og smag til med peber og salt
Så chili con carne igen, og slut af med ostesovs. Og endda med stor ros. Når oksekød er brunet kommes hakkede tomater, baked beans, majs, snackpeber, gulerødder og krydderi i retten
Fantastisk chiliret uden kød, men med masser af spændende krydderier ogvalnødder til at give lidt ekstra bid – servér medyoghurt, brød, ris, en god salat eller måske disse fritter af sød kartoffel med sveskepuré til
Servér med frisk pasta, parmesan, ciabattabrød, en god olivenolie og et godt glas rødvin. Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerneog masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaenkoges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Skær broccoli i små bider og hak løgen. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Og det samme medpasta. Kogpastaen al dente som anvist på pakken. Det er to af mine favoritter, så hvorfor ikke blande begge til en skøn cremet pastaret
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.