Jeg har brugt fuldkornspastaog vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
frisk pasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
chorizo, hvidløg og chili skæres i skiver og kommes på en pande sammen med olivenolie. Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, ogpastaen kommes op på panden, og vendes rundt sammen med de andre ingredienser
Smag til med salt og peber, vend pastaen i saucen og server med parmesanost på toppen. De fleste kan lide pastaog kødsauce, men den traditionelle version kan let gå hen og blive lidt kedeligt, og så leder jeg normalt efter alternativer
Lad pastaen dryppe af, hæld den tilbage i gryden og tilsæt saucen sammen med krydderurter. Når jeg kommer sent hjem fra arbejde og er træt og sulten, så er en pastaret simpelthen det mest fantastiske der findes
Kogpastaen efter anvisning på pakken, og afdryp den i en sigte. Hæld pastaen op i et fad. Dryp olivenolien over, og krydr med salt og peber, og vend det lidt rundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.