Jeg har brugt fuldkornspastaog vendt med cremefraiche, chorizoog frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
Smag til med salt og peber, vend pastaen i saucen og server med parmesanost på toppen. De fleste kan lide pastaog kødsauce, men den traditionelle version kan let gå hen og blive lidt kedeligt, og så leder jeg normalt efter alternativer
H. e. r. d. n. a. g. ,. l. v. i. m. p. å. o. j. s. k. u. f. t. b. h. ø. K. M. Å. D. S. N. -. O. c. z. ½. 1. 5. 0. (. P. æ. ). y. F. Æ. R. I. G. J. x. V. L. T. e g
Kogpastaen efter anvisning på pakken, og afdryp den i en sigte. Hæld pastaen op i et fad. Dryp olivenolien over, og krydr med salt og peber, og vend det lidt rundt
Når vandet koger, kommer du pastaen i ogkoger efter anvisning på pakken. Steg svinekødet på en pande med lidt olie eller margarine og skyl derefter grøntsagerne og lav først en blandet salat af iceberg, agurk og peberfrugt, mens kødet steger
Pastamedchorizoog frisk tomat. Bland med den kogtepastaog smag til med salt og peber. Den ene aften kom der denne skønne, krydrede pastaret ud af en god håndfuld cherrytomater – og den kan helt klart anbefales
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Sprødstegt kylling medpastamedchorizo, soltørrede tomater og frisk basilikum. Pastakoges efter anvisninger på pakken, og så, når vandet er hældt fra, vender du den rundt i saucen efter bedste evne sammen med en flok friske basilikum- og salvieblade
Skær kyllingekødet i stimler og steg det i karry pastaen. Jeg eksperimenterede med smagen og brugte en frisk Clara Friis pære i retten og jeg kan kun konstatere-det var mine smagsløg meget glade for
Bland sammen pasta, brokkoli ogchorizoog hell over oljen, som er igjen i stekepannen. Chorizo blir som regel laget med svinekjøtt og paprika, det er paprika som gir pølsen den røde
Du er ikke rigtig med på moden, før du har kastet dig ud i one pot pasta. Det kan jeg så trygt og roligt sige, at det er jeg nu Og det er da helt sikkert på tide, for one pot pasta er jo en genial opfindelse – tak til ham/hende, der introducerede det for os andre
Servér med frisk pasta, parmesan, ciabattabrød, en god olivenolie og et godt glas rødvin. Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.