Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
Denne gang fik vi pastaog en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauceog hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det. Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling. Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk
Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk. Opskriften på Pasta i flødesauce med tigerrejer er oprindeligt postet her
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand til pastaenkoges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kogpastaen ifølge anvisningen på pakken. Hæld vandet fra pastaen. salt og peber. Rør pastaen i kylling blandingen og pynt med lidt persille eller basilikumblad
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.