Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt iAsien // Du kan følge med på Instagramlige her. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lillekick fra chiliflagerneog masser af friskkværnet peber, citronsaftog -skal
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. l. d. t. s. o. m. r. g. v. a. p. k. ,. y. b. ø. f. P. S. q. u. h. Æ. R. c. 2. 1. 0. æ. ½. å. 5. F. K. 3. 4. H
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. r. æ. s. k. a. o. n. e. v. g. j. l. d. m. t. D. h. c. p. ø. b. '. S. 2. 0. -. 3. ,. f. y. å. u. 1. (. ). 5. F. x. V. P
Vand tilpastaenkogesi en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigtmed en hurtigog nem aftensmad
Men allerførst denne cremedepastaretmedkylling, svampe, friskspinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Jeg er vildmedpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingrediensernei køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Pastai en lækker cremet pestosauce med stegt kyllingog cherrytomater. Skær kyllingeni tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde medlidtolie,krydder kødet medlidt salt og peber
Tilsett så hakket løk ogpaprikaog la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker ogdeilig kremete pasta
Det er en ret eller sauce der skal have meget fløde, så hvis man er fedt/flødeforskrækket så det nok ikke denne her ret man skal spring ud i, da det ikke er det samme hvis man skifter fløden ud mednoget andet fks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.