Lav pizzabund af fintblendet blomkål, æg og parmesanost. Vi kan hjælpe hinanden, følge hinanden og dele med hinanden – bare på facebook eller mail – og hvis du har lyst kan du joine dette forum på facebook
Deter især de fine grønsager, vi er gode til at spise – og det skal vi blive ved med. De grove grønsagerkræver ofte, at man tilbereder dem på en eller anden måde, fx ved at dampe eller koge, og de erdermed lidt mere tidskrævende i køkkenet
Og det var altså min aftensmad – Hovsa. Hummus – når den ikke k. – Frk. Kom godt med smør på en pande ved mellemhøj varme, ikke maks varme, og lad det smelte
Har været på uddannelse hele dagen i forbindelse med mit arbejde, og gæt hvem der har. Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
Herer jeg gået på jagt i min mors gamle opskrifter. Typisk ser jeg specier med chokolade eller citron, men når alt kommer til alt erdet kun din egen fantasi, som sætter grænsen for hvad derer muligt
Men detbetyderikke at jeg skal have en fast kostplan, og ramme makrofordelinger – jeg skal bare have et naturligt forhold til sund mad, og samtidig få styr på mine cravings
Efter nedkøling er du klar til det sjove – nemlig at lave karamellen på toppen. Få nu en god flamme på din brænder, og brænd sukkeret til detkaramelliserer
Gode kilder til essentielle fedtsyrerer sesam-, solsikke- og græskarkerner, hørfrø, oliven-, soja-, tidsel- og rapsolier, valnødder og fede fisk – især de små fisk
Dyp en spiseske i det varme fedtstof og form frikadellerne i hånden. Læg alle ingredienser i en skål og rør farsen med håndmixer i cr 3 min. Stil kødet i køleskabet i minst 15 min. Steg frikadellerne cr 4-5 påhver side. 1 knivspids peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.