S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Lækre krydrede ovnbagte kyllingebryster, cremet blød avokado-basilikum og bagte søde kartofler. Server gerne flækkede, drysset med flagesalat og en klat smør
Indlægget Spinat/jordbærsalatmed feta og rødløg blev vist første gang den. Der er noget med jordbærrenes sødme, spinatens syre, fetaens fedme og løgenes bid, der bare spiller
Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk. Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk
Skær et snit halvvejs tværs igennem kyllingebrysterne på [. 3 kyllingebryster 250 g ricotta 1 fed hvidløg, finthakket 1 æggeblomme 6 store porrer 1 bdt timian 2 spsk smør Salt Peber Olivenolie Bland ricotta, æggeblomme og hvidløg i en skål. 3 kyllingebryster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.