Pankostegt isingfilet med Baba ganoush og tomat/peberfrugtsalsa
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Baba ganoush (auberginedip): Skyl auberginen og prik den i skindet med en gaffel 10-15 gange. Halvér den og læg auberginen i et ovnfast fad med skærefladen opad. Dryp generøst med en god olivenolie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i en 250 grader varm ovn i 20 min. til auberginen er mør og gylden. Skrab det inderste frugtkød forsigtigt ud - undgå at få for meget af skallen med (den skal IKKE bruges). Blend frugtkødet sammen med halvdelen af hvidløgene, god olivenolie (der skal bruges en del), citronsaft (gem lidt til salsaen) samt Baba ganoush krydderiet. Justér evt. med lidt salt og ekstra citronsaft. Ved anretning stænker du med en smule god olivenolie.Tomat/peberfrugtsalsa: Skær tomater, peberfrugt og agurk i tern på ca. 5 mm og vend dem sammen med fintsnittede rødløg samt resten af hvidløgene (der er finthakkede). Vend det hele sammen med presset citronsaft. Smag til med lidt sukker, salt og peber. Lad gerne salsaen trække i 10-15 min. før du serverer.Fisk: Del fisken i mindre stykker og krydr med salt og peber. Vend dem i mel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst i pankoraspen. Steg dem på en varm pande i rigeligt smør og neutral olie (halvt af hver). Drys med lidt salt.Kartofler: Skrub og kog kartofler møre i vand med lidt salt i 12-15 min. Server dem med smør og lidt god salt.Anret som vist på billedet.*Baba ganoush krydderi indeholder: 2 del sesamfrø, 1 del hvidløg, 1 del spidskommen, 1/2 del kriander, 1/2 del sort peber, 1/4 del røget paprika </li> Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften. Opskriften har været en del af SkagenKassen.
  • Prøv SkagenKassen </ul> Udskriv

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.