Men efter billedet kom påInstagram, spurgte virkelig mange indtil, hvad det helt præcist er. Kolonihavefrokosti solens stråler med en skøn veninde – Love it
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. l. s. k. e. r. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. -. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
Dette gøres ved at holde ibunden af aspargesen og forsigtigt bøje den indtil den nederste del knækker af (på denne måde undgår man den hårde 'trådede' del af aspargesen)
Jeg havde det selv på samme måde da jeg var lille. Grønnefrikadeller m. spinat. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikkenødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for minepåhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Jeg er løbet tør for begge dele og må påindkøb snarest efter en af disse eller et helt tredie. Denne gang er det blevet en rigtiggrøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
grøn pastasalat (som I får opskriftenpåi det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været pågrillen, stor salatbar, samt div
Denne her salat blev egentliginspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikkemindre skøn med de dejlige nye friskegrønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Salaten er asiatiskinspireret og fyldt med friskspinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-søddressing lavet påfriskekoriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Smør en bradepande med olivenolie og læg aspargeserne ovenpå. Riv parmesan udover. Anret forret med asparges og pocheret æg på toppen med urtetoast til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.