Aubergine skiver vendes først i æg og så i mandelblandingen og steget herefter på panden i olien til de er gyldne - men ikke for meget for de skal også i ovnen
Aubergine er en af de grøntsager, som jeg ikke rigtig har fået ind i mine ugentlige madplaner. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Jeg elsker panering og derfor bliver mine dobbeltpaneret dvs. Det her er ikke slankeretten. Det er lørdagsretten til når kæresten, familien, vennerne, osv
Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. 1 aubergine. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg. 1 aubergine
- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
Opskrift Aubergine og kikærte-gryde. Skær aubergine kødet i tern. 1,5 aubergine. Prik huller i auberginerne med en gaffel og bag dem ved 200 grader. 1,5 aubergine
Auberginerne kan serveres som en forret eller en frokostret. Skær auberginerne i skiver på langs. Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne
Paneret Tofu med Stegt Spidskål og Ærtesauce til 2 personer. For børn kan tofu godt være lidt uoverkommeligt, især hvis det serveres i store tern i en gryderet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.