Rist dem let på panden drys med salt og peber. Buk enden op, og begynd at “flette” ved at tage skiftevis en dejstrimmel fra højre, og læg indover, og fra venstre og læg indover
Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Sno/flet herefter de to halvdele og saml dem til en krans. Den lækreste kanelkranse-kage med marcipan. Hurra og tillykke til mig Og der er da ingen større glæde for mig end at bage kage med min søn, og i går blev det så til kanelkransekage
Jeg starter med at lægge det smalle kryds, som ses i midten, og fletter derefter flere dejstrimler. Det kræver bare lidt tålmodighed at flette det, men det er ikke svært
Luk dejen hen over fyldet, flet den evt. Jeg er stor fan af at lave ting fra bunden, men netop med hensyn til butterdej er jeg kommet frem til, at det ikke kan betale sig at lave det selv, da det kan være svært at få den helt rigtige rulning, som giver en luftig butterdej
Skær først baconen i strimler og flet det som på billedet. Skær lidt over halvdelen af blomkålen ud i mindre stykker og hæld dem i en gryde med fløde og mælk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.