En god velbrygget kop kaffe er en fantastisk og helt uundværlig ting - Dog kan en varm sommerdag godt kalde på en lidt mere kølig forfriskning og i så tilfælde, kan jeg ikke komme på noget meget bedre end et glas iskold Iced coffee
2 liter vand. Hæld kaffen i en stor skål, som minimum kan rumme 2 liter. Skift filter et par gange undervejs, da det belaster filteret, at 2 liter skal løbe igennem det. 2 liter kaffeekstrakt ud af det. 2 liter vand
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Denne portion giver cirka 12 stk. 2,25. 226. 227. 28. 2. 2,25. ovnen til 200 grader. dejen i formene og bag dem cirka 20 min. 2,25. 226. 227. 28. 2. 2,25
2-3 dl kold mælk. * Hæld kaffe, 2 dl mælk og isterninger i en blender. 2-3 dl. 2 dl mælk. Solens stråler rammer min arm, mens jeg sidder i stuen på bænken, og skriver dette indlæg
Denne Ice coffee er super lækker og cremet, jeg har i flere dage brugt den som morgenmad sammen med en grøn, hjemmelavet juice, virkelig lækkert og mættende
Alá cà phê đá - vietnamesisk for 'iced coffee'. Det er de små ting der gør forskellen, og for mit vedkommende er alfa og omega, når det kommer til den perfekte Iced Coffee, at kaffen er koldbrygget
The post Marcipanbrød a’ la Irish coffee appeared first on Grydelappen. Skulle opskriften nærme sig irish coffee helt kan man vælge at tilsætte 1 tsk farin i kaffeblandingen inden den puttes i marcipanen, jeg har dog et lidt stramt forhold til farin så jeg undlod denne detalje. 2 tsk. 2 spsk. 2 tsk neskaffe. 2 spsk whisky
Husk at deltage i konkurrencen om god kaffe 'Coffee Giveaway' her på bloggen. Det var bloggeren Max Rasmussen fra Kvalimad der i 2006 stødte på opskriften på New York Times hjemmeside, efter utallige forsøg på at bage verdens bedste brød. 20% af hvedemelet ud med en grovere meltype, så det bliver en smule mere mættende, hvilket fungerer fint (det hæver bare en smule mindre)
For nogle år siden smagte Christian Ben and Jerry's coffee, coffee, buzz, buzz, buzz, som er en kaffeis med chokoladestykker, og han var helt vild med den
Dette er hendes første kage konkurrence nemlig Sjællands Cake Show 2013 og hun endte med at vinde hendes kategori. Bagering på Ø24 og 22cm. 1/2 vanilie stang. 120 g blommer. 2 g husblas (1blad). 60 g blue moutain coffee eller gavalia. 112 g past. 200 g mælkechokolade. 200 g fløde. 20 g glukose. 200 g mørk chokolade. Fyldes i en formen, bages på 180 grader varmluft og 200 grader i almindelig ovn. I en form på 22cm Ø bagers ca 10 min. Smørers ud i to lige store cirkler på 22 cm i diameter. Det hele opvarmes til 82 grader under konstant omrøring. blommer og opvarm til 82C. En kagering der er en smule større end bundene er lavet, 23-24 cm Ø, beklædes med film
Spray 2 regular sized muffin tins with cooking spray. 2-3mins). Bake for 10-12 mins or until lightly browned and mostly set. 2 hours). Serve cold and eat within 2-3 days. 2 1/4 cups all-purpose flour. 1/2 tsp baking soda. 1 1/2 cup granulated sugar. 2 large eggs room temperature. 2 tsp pure vanilla extract. 1/2 cup granulated sugar. 1/2 cup strawberry puree*
Vi bestilte kaffe, som var fra Estate Coffee, som Claus Meyer i øvrigt også ejer. Jeg var så heldig at få bord på NOMA i november 2011. På vores bord var 2 dæk-tallerkener, 2 vandglas, en blomst i en vase, et stearinlys samt 2 champagneglas. Ind kom en kagedåse med 2 småkager med friskost, rucola og stængler. Næste billede er 2 retter i én. Øverst lå de 2 blåmuslinger, som vi skulle spise, med toppen på. Vi blev præsenteret for et patentglas fyldt med is, og fik at vide, at der lå 2 levende fjordrejer i glasset, som vi skulle spise levende. Den fik vi serveret som 2. Efter 1 minut og 20 sekunder skulle vi komme kryddersmørret på panden, og derefter garnituren + en slags kartoffel crisp, som ses bagerst på billedet ovenfor. Normalt ville jeg foretrække en sauce til denne slags kød, men rødvinen vi fik serveret til denne ret (2009 Le Temps Fait Tout Rouge) gjorde det så godt dertil, at vi slet ikke savnede en sauce. Den er tilmed kåret til årets dessert under Gericke 2011. 2009 Muscadet Sèvre er Maine "Gneiss" - Domaine de L`Ecu (Guy Bossard) - La Haye-Fouassiere-Loire. 2008 St-Aubin 1er Cru "Les Frionnes" - Jean-Claude Bachelet et Fils - Saint-Aubin-Bourgogne. 2009 Pamina "La Mailloche" - Domaine de Octavin - Arbois-Jura. 2009 Pinot Noir brut nature - L'Or de Vix (Q & A Beaufort) - Pothiéres - Vin de France. 2009 Le Temps Fait Tout Rouge - Remi Poujol - Adissan-Languedoc. 2008 Riesling Spätlese "Bremmer Calmont" - Laurentiushof - Bremm-Mosel. 2010 Moscato d´Asti - Bera - Neviglie-Piemonte. Man skulle tro, at vi var mættede af indtryk efter 5 1/2 times dining&wining. Nu havde vi presset al saft ud af citronen, og det var på tide at komme hjem, efter 6 1/2 times kulinarisk forkælelse i verdensklasse. 2009 Le Temps Fait Tout Rouge - Remi Poujol - Adissan-Languedoc
Bank spring mold lightly on the table a few times, so the dough settles evenly. 2 æg. 2 dl yougurt naturel. Tilsæt 2 æggeblommer og hæld æggehviden i en anden skål. 2 eggs. 2 dl yoghurt naturel. Add 2 egg yolks and pour the egg whites in another bowl. 1 tablespoon strawberry jam. 1 tablespoon concentrated elderflower juice. 2 æg. 2 dl yougurt naturel
Opskriften er fundet i kogebogen Pleasures of the Vietnamese Table af Mai pham. 4 store crepesINGREDIENSER TIL DEJ230 g eller 4 3/4 dl rismel1½ tsk gurkemeje1 tsk sukker½ tsk salt1 1/4 dl kokosmælk (usødet)5½ dl vand3 skallotteløg, skåret i tynde ringeINGREDIENSER TIL FYLD4 spsk smagsløs olie (solsikkeolie el. )1 lille løg, finthakket250 g svinebov eller koteletter (kyllingebryst kan også bruges), skåret i tynde skiver12 rå medium rejer eller 24 små, pillet og drænet8 dl bønnespire4 dl hvide campignon, skåret i skiver, tørstegt og drænetINGREDIENSER TIL TILBEHØRVietnamesisk dippingsauce1 salathoved (f. mynte, sød basilikum, vietnamesisk koriander eller andre krydderurter)2 dl bønnespireStart med at lave dejen. Læg 2 deciliter bønnespire og 1 deciliter tørstegte champignon på den ene halvdel af crepe'en - tættere på midten end kanten af dejen. Fjern grydelåget fra panden og lad crepe'en stege videre i 2-3 minutter, indtil den er sprød. Hvis bunden ikke er brun, steges crepe'en endnu 1-2 minutter. 230 g. 250 g. 2 dl
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.