Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
F. o. r. 1. 4. d. a. g. e. s. i. n. m. å. t. v. b. f. k. ø. l. h. j. ,. I. w. y. u. J. æ. E. -. p. (. c. ). D. H. 2. 0. 6. 5. T. M. A. C. q. N. V. 7. 8. ½. 3. S. R. +. /. L. O. P. 9. ". K. z. U
De skal stadig have godt med bid i sig. Den skal røres godt med en gaffel eller evt. piskes med et mini piskeris, til olien er blandet ind og den har en ensformig masse
Første gang jeg fik denne tomattapenade var til en madlavningstime på mit studie. Tomat tapenade medfriske tomater er meget nem og tager ikke særlig lang tid at tilberede
En af de opskrifter fra bloggen, som jeg har lavet aller flest gange, og som har åbnet mine øjne for den lækre grøntsag, er disse ovnristede blomkålmed karry og kikærter
S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. -. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.