Så løb ned til din fiskehandler og køb den bedste varmrøget laks der er. Tilsæt ravigotte. Smag til og tilsæt mere ravigotte hvis man ønsker cremen stærkere
FLØDESTUVEDE KARTOFLER ELLER FLØDEKARTOFLER – TOP LÆKKER TILBEHØRTIL KØDRETTER. Vi er endelig nået til weekenden, hvor vi skal holde barnedåb for vores børn
Kom stavene op i en gryde sammen med vand og kog det, til de er møre. Når butternut squash'en er blevet mør, hældes vandet fra, og stavene lægges til side
Valget er faldet på min vanvittigt gode nougatbrownie, som jeg både selv har bagt til i dag, og som jeg har gemt på den seneste tid og glædet mig til at give jer ved lige netop i dag
En rigtig lækkerbisken som kan laves på kort tid og som passer perfekt til søndagshygge i morgen. Jeg har tilføjet lidt smag i min flødesum med et par spiseskefulde blommemarmelade, men det ligger jo egentlig frit for, hvad man har lyst til at fylde sine fastelavnsboller med
En salat behøver ifølge mig ikke indeholde mange forskellige ingredienser, men den må gerne mætte, være frisk og sprød og være lavet af gode råvarer, hvilket denne sommersalat lever helt op til
Måske er det fordi jeg skal være farmor senere på året, (Jubii) men også fordi det er hurtige projekter, og der er så mange smukke og sjove ideer på Pinterest – og jeg er simpelthen nød til at afprøve nogle af dem
I morgen flyver vi nemlig til Bali, hvor vi de. Med potentiale til at lægge flere æg end. Materialet er lavet og sendt ud til alle de damer der skal være med på min
Denne tirsdag var det vores dagplejers tur til at have forplejning med i form af boller, smør, pålæg mm -og så tilbød jeg at lave kage og det faldt heldigvis i god jord, jubii
Det var dejligt at være tilbage på skolen igen, & starte ud med lektier i matematik. For at fejre det har vi en lækker & anderledes muffins opskrift til jer
Jeg har rodet lidt rundt i mine træningsdsage her de sidste par uger grundet jul og nytår, så idag skulle jeg egentlig træne ryg, men det gjorde jeg jo igår, så havde lige en dag hvor jeg tog de ting jeg havde lyst til, mere om det senere
Allerede før Romertiden tilberedte hyrderne gazpacho af tørt brød, hvidløg, vineddike, olie og vand. Senere tilsatte bønderne grønsager for at gøre retten mere nærende, og under markarbejdet spiste man gazpacho for at slukke tørsten og forsyne kroppen med salt og vitaminer i den brændende hede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.