Belle de Boskoop æbler er en af mine favoritter, sammen med Elstar. Jeg skrev opskriften op mens jeg lavede kagen, da det jo især er vigtigt at ramme de præcise mål når man arbejder med bagværk
Ingrid Marie, Belle de Boskop eller Cox orange. Tilsæt æbler samt most, lidt æbleeddike og sukker og damp kompotten ved svag til jævn varme til æblerne er møre
Brug Belle de Boskop, Cox Orange, Elstar eller Ingrid MarieFyld til tærten75 gr blødt smør75 gr mandelmel75 gr florsukker3-4 æbler50 gr mandleflager2 spsk rørsukkerRør blødt smør med mandelmel og florsukker til en cremet masse
- som var det Bamse og Luna der havde lavet demFor når der nu skal være "fødselsdags-tema", så er det da med at gå all-in, og det var hvad jeg gjorde, da min kære veninde Helene, kiggede forbi til kaffeslabberas og fødselsdags-fejring onsdag aften
Godt Peter har fri om ganske kort tid, og derfor vender snuden hjem mod bimsen og jeg, så vi kan nyde eftermiddagen med en kop kaffe og en lille fastelavnsbolle (eller to)I aften kommer den skønne Helene på kaffe'visit og catching up, så resten af eftermiddagen/dagen skal stå på lidt lektielæsning - vel at mærke efter en kop kaffe og endnu en fastelavnsbolle
den tørre inde bagerst fra skabet, den billige osv… I går lavede jeg en portion med Urtekrams grove kokos og de blev så gode… Det passer med 1-1 så favoritopskriften blir
Der findes flere æbler, der egner sig fortrinligt til grød – Gråsten, Cameo, Filippa, Belle de Boskoop, Guldborg og Cortland er gode valg, men der findes sikkert mange andre
Her til aften ville jeg for første gang forsøge selv at lave tomatsauce og meatballs. Jeg søgte lidt rundt på nettet og dannede mig en idé om ingredienser og fremgangsmåde
cox orange eller Belle de Boskoop. Tag flæsket op og hæld fedtet af panden. Steg løg og æbler gyldne og møre i et par spsk af fedtet fra flæsket, krydr med sukker, salt, peber samt frisk timian
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.