Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Retten serveres herefter med et godt drys friskhakket purløg. Søndag aften fik vi Svensk Pølseret. Ideen kom til mig da jeg i torsdags læste "The food club"s indlæg om Anders Ands nordiske pølseret
Jeg har lavet den helt plain med følgende ingredienser. Blandede kartoflerne i sammen med resten af ingredienserne og vendte det forsigtigt og lod det så simre i ti minutters tid
Drys med persille og server straks. Smag pølseretten til og kom den i en stor, varm skål. Sådan gør du Bring bouillon, kartofler, løg, hvidløg og salt i kog i en stor tykbundet gryde
Der er ikke noget værre end en pølseretmed for lidt pølse. Endelig blev det tid til endnu en gang husmandskost, og hvad er bedre her i vintertiden end et bjerg af svensk pølseret
Tilsæt paprikaen og rist den med indtil den også bliver mørkere i farven. Jo mere skrå de bliver, jo mere overflade får de, og smagen i pølseretten kommer af den brunede overflade på pølserne
Pølseretmed chorizo med rodfrugter (min version). ja, de fleste af os kender jo nok svensk pølseret. Her kommer en mere spansk udgave med chorizo og rodfrugter
Og med rigtigt mener jeg, som jeg vil have den. Jeg er egentlig ikke så meget til de fleste danske klassikere, men svensk pølseret er bestemt en undtagelse, såfremt den er lavet "rigtigt"
Medmindre det er små krydderkartofler i ovnen. Aftensmaden i går var svensk pølseret, som jeg efterhånden har lavet mange gange, både fordi det er nemt at lave og smager godt, men også fordi børnene elsker det
Vores vennepar M+C kom fordi og en anden ven også og så stod den altså på svensk pølseret. Kom mælken, tomatpuré, fløden i, lad det koge sammen i 5-10 minutter (husk låg da det sprøjter) og smag til med salt og peber (og evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.