En dag i denne her uge har jeg været til sushikursuspå mit arbejde med en prof. Kurset var meget lærerigt og jeg gik derfra med en masse gode tricks og mod på endnu en gang at kaste mig ud i sushiens kunst
Jeg ville gerne prøve bogens opskrift på baguettes og formbrød, men havde ikke noget durramel. Problemet er bare, at opskrifterne kalder på durramel, og at det er ret svært at opdrive durramel eller sorghummel (som det også bliver kaldt) i Danmark
Dog er jeg ikke kommet så langt at jeg kan give en reel anmeldelse af den, men når den tid (forhåbentlig) kommer vender jeg tilbage med nogle ord om den her på bloggen
*Smask* Man bliver lækkersulten bare af at bladre gennem bogen, og så ser alle opskrifterne ud til at være nemme at lave, og jeg kan godt garantere, at der komme flere opskrifter fra den side af
Jeg købte et par af deres flødeboller og "chokolade på pind" til en kop varm chokolade. Det stod dog ikke værre til end, at jeg slog et smut forbi Summerbirds butik i Brunns Galleri på min vej hjem
Så disse fritter er en lille teaser, vil du læse mere om bogen se gulerodder. Faktisk kan man lave fritter af mange grøntsager, eksempelvis sød kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleri og det kan være lækkert med en hjemmelavet aioli til
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundet i København, jeg har været til min fars fødselsdag i Kolding og jeg har været påkursus i Herning - plus det løse
Det gør dem både proteinrige, rige på jern, fulde af fibre og i det hele taget ret sunde. Jeg synes, Linse Kessler er et godt eksempel på sådan en person, der tør rykke sig, men som endnu ikke er gået hele vejen
Den ene af dem Den store vegetariske kogebog er en af de bøger der står højest på min ønskeseddel da den indeholder nogle rigtig lækre opskrifter - heriblandt disse samosas
Det meste af dagen havde jeg nu tilbragt på mit kontor begravet i bøger om social inklusion. Opskriften er lidt på slump og cirka mål Og skal den ikke mætte så meget kan man undlade skyren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.