Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for
2. 2. K. a. n. i. h. u. s. k. e. b. r. o. c. l. t. H. p. ø. v. d. m. S. å. g. -. U. æ. f. j. O. J. ,. F. D. B. 1. E. 6. /. (. ). y. M. P. I. V. G. w. 0. ". 7. ½
Også er det et hyggeligt lille ritual at blande en brøddej om aftenen, også ligge og glæde sig til resultatet - eller også er det bare mig, der er ved at blive lidt for bagenørdet
Jeg har opgraderet mine populære daddelkugler - og når jeg siger at de er populære, så er det simpelthen fordi mine gæster altid synes det er en dejlig overraskelse, når de kommer på bordet
Her har vi endnu en lækker forelæsningssnack, som er let at lave og giver dig et hurtigt energikick, når du sidder og falder lidt hen til en undervisningsgang
Formen har jeg købt lige her, hvor den er på tilbud. Samme sted fandt jeg også de grå cupcakes forme. For a princess party, the perfect cake was a barbie doll cake and cupcakes with pink frosting
Fik også bekræftet at det trods alt kan bruges til lidt at lære geografi i folkeskolen, for hvordan er det nu lige med reglerne for en 6 takket stjerne. Så stolen måtte vente til jeg havde 2 ekstra hænder
Her er den blot lagt i en lækker peberfrugt i stedet for. Sund mad skal smage fantastisk - smager det ikke fantastisk, er det fuldstændig ligemeget hvad det gør for din krop
Der er blevet lavet lidt mere påskepynt i hamaperler til grene, samt lidt til vinduet. Jeg har købt et påskeæg og kanin perleplade, som er brugt til ovenstående
I forbindelse med, at min blog snart påbegynder Årets Julekalender. de krydderier og smagsgivere, som vi plejer at putte i de traditionelle havregrynskugler, og samtidig har jeg pyntet dem med lidt forskelligt til inspiration
Smør den ene med marmelade og læg forsigtigt den anden pladen ovenpå. 14 stk250 g smør/bagemargarin - stuetemperatur250 g flormelis375 g hvedemelkorn fra 1 vaniljestang1 sammenpisket æg300 g hindbær marmelade1,5 tsk marizenaFlormelisvandSmøret smules i sukker, vanilije og mel. 30 minutter (så er den nemmer at rulle ud), med mindre man bager med 2 utålmodige piger, så ruller man bare dejen ud, til 2 aflange stænger pr. Bages i ovnen ved 200 grader. 250 g smør/bagemargarin - stuetemperatur
Stil den eventuelt i køleskabet, men hold øje med den ikke bliver for kold og stivner igen. Men her i påsken pyntede jeg selvfølgelig med lidt påskepynt og frysetørret bær og/eller hakket nødder fx
Grovboller12 stk3. af vand)15 g gær200 g hvedemel200 g grahamsmel200 g hvid hvedemel50 g 5-korns blanding1 tsk salt1 spsk sukkerGær røres ud i vand og surdej. Dejen sættes til hævning i 2. Del dejen i 12 og form til boller. 10 minutter ved 220 grader. 12 stk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.