Er helt klart mest til første og sidste løsning. Og den vil jeg da meget gerne dele, for har lavet kagen et par gange efterhånden og synes den er rigtig lækker
Tilsæt flødeost, citronsaft og salt. Rør rundt til massen er jævn. De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up
størrelse tærtefad ogstil lidt huller hist og her med en gaffel. Den vil passe rigtig godt ind på et buffet eller frokostbordet sammen med en lækker skål salat
Rør hvedemel, sukker, fløde og øl sammen til en tyk, jævn dej. Men som sagt, der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen, når den jo fungerer perfekt, som den er
Så jeg elsker, at tillade mig at slå mig løs på bagningen i denne måned og for mig er det vigtig at jeg hygger mig med de ting, jeg kaster sig over i december
I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Jeg bruger altid en træske til at røre i mandlerne med
… Til dessert blev der serveret en “Påske Gateau Marcel“, som kommer på bloggen på søndag. Skal du lave en lækker frokost eller aftenmad til familien eller vennerne i weekenden, så er den tærte perfekt
I mange år har jeg handlet i de lidt dyrere supermarkeder, fordi de hidtil har været bedst til at opfylde mine krav (sådan da) – men nu er bøtten vendt på hovedet – for Lidl er i løbet af den sidste håndfuld år blevet en meget aktiv spiller på dén bane og i øvrigt har Lidl gjort nogle fantastiske tiltag for at fjerne alt hvad der hedder buræg i deres butikker (også de skjulte buræg – dem som er i produkterne)
De er virkelig gode, og de tog mig en halv time fra jeg gik i gang, til jeg var færdig. Når vi skulle til bageren, endte vi ofte med at købe romkugler med hjem til kaffen
Jeg fik sprøjtet flødebollerne rigtig fint op (der var dog et par enkelte svipsere), og de fik lov til at tørre fint op, først på køkkenbordet, og derefter i køleskabet
s=Mille+Marie+muffin og blev så begejstret at denne måske jeg prøve, så her er opskriften som du ikke vil undvære i din opskriftsamling - Tak til bagvrk
Dette kyllingekød, som var til overs blev til denne lækre salat tilfrokostbordet søndag. Forleden aften fik vi en stor økologiske kylling som blev tilberedt på helt gammeldags maner med bl
Måske er det dårlig stil at rose egen mad, men disse tærter smagte altså virkelig godt. Det startede egentlig med, at jeg skulle købe to oste og bage et knækbrød
Vi besluttede derfor, at han skulle have sig en kage - så kunne jeg også få stillet min bagelyst. I dag er det som bekendt fars dag, og når man har en far, der grundet en blodprop ikke kan helt så meget som så mange andre fædre, må man tænke lidt ekstra over en gave i anledningen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.